ISDN

Ontmanteling ISDN netwerk begonnen

Posted on: Mon, 02-09-2019 / 00:18 By: linda

Het doek is gevallen voor ISDN-1 en ISDN-2. De ontmanteling van het ISDN netwerk is nu gestart en de ISDN verbindingen worden, uitzonderingen daar gelaten, uit dienst genomen. ISDN-15 en ISDN-30, vrijweluitsluitend ingezet in zakelijke omgevingen, zullen nog tot 1 januari 2020 in bedrijf blijven. Indien u nog gebruik van ISDN verbindingen is het zaak om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een alternatief.

VoIP implementeren

Posted on: Wed, 15-05-2019 / 13:54 By: linda

Duizenden bedrijven die nog gebruik maken van ISDN zullen in de komende weken een keuze moeten maken omdat ISDN binnenkort niet meer beschikbaar is. VoIP, beter bekend 'bellen over internet', is het wereldwijd geaccepteerde alternatief. Ook voor bedrijven die nog gebruik maken van analoge telefoonlijnen is dit het juiste moment. De techniek is betrouwbaar, de prijzen zijn laag en de mogelijkheden zijn groot. De implementatie van VoIP is makkelijker dan u wellicht denk. In basis zijn er twee mogelijkheden:

Overstappen van ISDN op VoIP

Posted on: Wed, 27-03-2019 / 11:46 By: admin

ISDN stopt per 1 september 2019. Gebruikt u nog ISDN? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen. Op 1 september 2019 worden alle ISDN-1 en ISDN-2 verbindingen buiten werking gesteld. VoIP is het alternatief, biedt meer mogelijkheden en is over het algemeen goedkoper in gebruik.

In de meeste gevallen kunt u uw bestaande ISDN centrale blijven gebruiken, maar nog beter is gebruik te maken van alle voordelen die VoIP biedt en over te stappen op een hosted VoIP centrale.

Subscribe to ISDN