Over Ons

Synergy4 ontwikkelt en exploiteert communicatie oplossingen die bedrijven in staat stellen naadloos te communiceren via o.a. telefoon, sms, apps en social media. Sinds 2001 biedt Synergy4 een breed scala aan services om uw klantcommunicatie te faciliteren en te stroomlijnen. Van 0800/0900 telefoonnummers, SMS diensten tot VoIP, Synergy4 levert al deze informatie- en communicatiediensten via haar eigen cloud based Interactieve Communicatie Platform.

 

Meeting

 

De wensen van onze klanten staan centraal. U doet zaken met één leverancier die alle kennis en crossmedia middelen in huis heeft om uw prospects en klanten te bereiken en altijd bereikbaar te zijn. Omdat we niet gelieerd zijn aan telecomproviders opereren we onafhankelijk en geven we altijd eerlijk advies. Bij ons is elke klant belangrijk en uniek. Daarom biedt Synergy4 maatwerk waarbij flexibiliteit en creativiteit voorop staan.

 

Onze missie

Wij maken intelligente oplossingen om de communicatie tussen mensen, bedrijven en systemen te faciliteren.

 

Onze visie

De behoefte van de mens om te communiceren zal alleen maar toenemen. Er zijn steeds meer kanalen en de consumenten zijn veeleisender: zij willen niet alleen communiceren wanneer het hen gelegen komt maar ook via het kanaal dat hen het beste uitkomt. Klantcontacten zijn steeds meer tijd en plaats- onafhankelijk. Ook bedrijven faciliteren werknemers om tijd- en plaats onafhankelijk werken. Synergy4 volgt deze ontwikkelingen en biedt diensten op maat om deze communicatie mogelijk te maken.