Nieuws

Informatienummer of sms service crisiscommunicatie

Posted on: Thu, 12-03-2020 / 08:29 By: linda

Het coronavirus (COVID-19) heeft impact op het dagelijks leven en bedrijfsvoering. Heldere en tijdige communicatie is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Heeft u snel een informatienummer of sms service nodig dan kan Synergy4 dat voor u verzorgen. Wij hebben nummers op voorraad beschikbaar en kunnen dat direct voor u regelen. 

ACM haalt ongebruikte 06-nummers terug.

Posted on: Mon, 07-10-2019 / 10:29 By: admin

Om te voorkomen dat er schaarste ontstaat gaat ACM ongebruikte 06-nummer terug halen bij de telecom aanbieders. Dit betreft nummers die binnen een jaar na toekenning nog niet in gebruik zijn genomen. Het uitgifte percentage voor 06-nummers ligt al enige tijd rond de 90% omdat telecom aanbieders zelf al nummers 'recyclen'.  Bovendien wordt voor m2m (machine to machine) communicatie sinds enkele jaren 097-nummers gebruikt. Toch ziet de toezichthouder redenen om 06-nummers terug te halen.

Ontmanteling ISDN netwerk begonnen

Posted on: Mon, 02-09-2019 / 00:18 By: linda

Het doek is gevallen voor ISDN-1 en ISDN-2. De ontmanteling van het ISDN netwerk is nu gestart en de ISDN verbindingen worden, uitzonderingen daar gelaten, uit dienst genomen. ISDN-15 en ISDN-30, vrijweluitsluitend ingezet in zakelijke omgevingen, zullen nog tot 1 januari 2020 in bedrijf blijven. Indien u nog gebruik van ISDN verbindingen is het zaak om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een alternatief.

VoIP implementeren

Posted on: Wed, 15-05-2019 / 13:54 By: linda

Duizenden bedrijven die nog gebruik maken van ISDN zullen in de komende weken een keuze moeten maken omdat ISDN binnenkort niet meer beschikbaar is. VoIP, beter bekend 'bellen over internet', is het wereldwijd geaccepteerde alternatief. Ook voor bedrijven die nog gebruik maken van analoge telefoonlijnen is dit het juiste moment. De techniek is betrouwbaar, de prijzen zijn laag en de mogelijkheden zijn groot. De implementatie van VoIP is makkelijker dan u wellicht denk. In basis zijn er twee mogelijkheden:

Overstappen van ISDN op VoIP

Posted on: Wed, 27-03-2019 / 11:46 By: admin

ISDN stopt per 1 september 2019. Gebruikt u nog ISDN? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen. Op 1 september 2019 worden alle ISDN-1 en ISDN-2 verbindingen buiten werking gesteld. VoIP is het alternatief, biedt meer mogelijkheden en is over het algemeen goedkoper in gebruik.

In de meeste gevallen kunt u uw bestaande ISDN centrale blijven gebruiken, maar nog beter is gebruik te maken van alle voordelen die VoIP biedt en over te stappen op een hosted VoIP centrale.

Europees Parlement keurt nieuwe telecomregelgeving goed

Posted on: Mon, 26-11-2018 / 02:56 By: admin

Het Europees Parlement heeft zijn definitieve goedkeuring gegeven aan de nieuwe EU-telecomregelgeving. Naast maatregelen ter ondersteuning van de uitrol van glasvezel- en 5G-netwerken, breidt de wetgeving de consumentenbescherming uit naar OTT-diensten en introduceert zij een plafond voor de kosten van gesprekken en sms binnen de EU. Meer informatie op Telecompaper.