Diensten

Bij Synergy4 kunt u terecht voor diverse connectiviteits en telecommunicatie diensten. 

 

Connectiviteitsdiensten

 

VoIP / SIP trunking

Met een VoIP oftewel een Voice over IP aansluiting belt u over uw eigen internet verbinding. VoIP staat daarom ook wel bekend als 'Bellen-over-Internet'. Met een VoIP verbinding van Synergy4 sluit u uw bestaande centrale aan op het Internet. Ook als uw centrale niet over een VoIP aansluiting beschikt, kunt u gebruik maken van VoIP via een ISDN-naar-VoIP of een Analoog-naar-VoIP converter. Zakelijke telefonie zoals u gewend bent maar dan met de voordelen van VoIP.

De voordelen van VoIP

 • Lagere verbruikskosten
 • Meer flexibiliteit
 • Hogere geluidskwaliteit dankzij HD-Voice
 • Schaalbaar
 • Gratis bellen tussen filialen
 • Meer functionaliteiten

Wilt u overstappen naar VoIP? Kijk hier voor meer informatie of vraag onze gratis Roadmap naar VoIP aan.

 

Geo-, Bedrijfs- en Servicenummers

Een 088 bedrijfsnummer biedt uitkomst als u uw potentiele klanten wilt aanmoedigen om telefonisch contact met u op te nemen. Met een bedrijfsnummer geeft u uw bedrijf een professionele uitstraling en landelijke bereikbaarheid. Bedrijfsnummers zijn niet geografisch gebonden en daarom ideaal als als uw organisatie meerdere filialen heeft.

Wilt u gratis bereikbaar zijn voor uw klanten en contacten? Kies dan voor een 0800 servicenummer zodat uw klanten geheel kosteloos contact met u kunnen opnemen.

Met een 090X servicenummer kunt u tegen betaling telefonisch informatie leveren aan uw klanten. Bellers naar servicenummers betalen een toeslag die u ten goede komt.

 • 0900 nummer: Bestemd voor zakelijke informatiediensten.
 • 0906 nummer: Bestemd voor erotische diensten. U mag een 0906 nummer ook inzetten voor zakelijke informatie- en amusementsdiensten
 • 0909 nummer: Bestemd voor amusementsdiensten zoals spelletjes. Uw mag een 0909 nummer ook inzetten voor informatie diensten.

085 nummers

Een 085 nummer is een telefoonnummer met netnummer 085. Een 085 nummer is niet gebonden aan een vaste regio in Nederland. Ook is geen aansluiting nodig in een vaste woon- of vestigingsplaats. Er zijn nog meer voordelen aan een 085 nummer. Het geeft een landelijke- en professionele uitstraling en in geval van verhuizing neemt u het nummer mee. Deze nummers zijn in tegenstelling tot 088 nummers per stuk verkrijgbaar. De beller betaalt altijd het lokale telefoontarief. 

Ook voor nationale en internationale geografische ('normale') nummers bent u bij Synergy4 aan het juiste adres. Heeft u een lokaal nummer in het buitenland nodig? Synergy4 kan u van een nummer voorzien in bijna alle landen van de wereld. Handig als u een filiaal in het buitenland heeft. 

 

SMS Gateway

Met onze SMS Gateway Service kunt u binnen uw eigen IT omgeving rechtstreeks SMS berichten ontvangen en versturen. U kunt berichten versturen die gratis zijn voor de ontvanger maar ook premium berichten. Bij premium berichten betaalt de ontvanger een toeslag die u ten goede komt. Premium berichten kunt u versturen naar mobiele toestellen in Nederland en België. Gratis berichten kunt u wereldwijd verzenden.  

 

Communicatie oplossingen

 

Cloud PBX

Wilt u optimaal gebruik maken van de vele mogelijkheden die VoIP u biedt? Kies dan voor de Cloud PBX van Synergy4. Door gebruik te maken van de Cloud PBX ook wel bekend als hosted VoIP centrale, heeft u geen eigen centrale meer nodig, maar beschikt u wel over alle mogelijkheden van deze zeer geavanceerde telefooncentrale. Bovendien biedt een VoIP centrale in de Cloud een aantal extra voordelen. Zo hoeft u geen aandacht te besteden aan beheer, updates, upgrades, etc. De VoIP centrale werkt in combinatie met fysieke toestellen en soft phones (een app op uw pc of mobiele telefoon). Synergy4 adviseert u graag wat in uw situatie de beste oplossing is. 

Wilt u overstappen naar VoIP? Kijk hier voor meer informatie of vraag onze gratis Roadmap naar VoIP aan.

 

IVR

U wilt altijd bereikbaar zijn ook buiten kantoortijden en ten alle tijde telefonisch informatie kunnen verstrekken of uw call center ontlasten? Dan ontwikkelt Synergy4 op het eigen interactieve communicatie platform oplossingen voor u op maat. Voor uw eigen informatiedienst maar ook voor de ondersteuning van uw (direct) marketing acties. 

Naast zakelijke toepassingen is IVR ook uitstekend geschikt voor amusementsdiensten zoals bel en win acties. 

 

SMS

Naast de SMS Gateway biedt Synergy4 volledige SMS toepassingen op maat. Wij bieden totaaloplossingen voor:

 • Zakelijke SMS toepassingen zoals afspraakbevestiging en alarmering.  
 • Betaaloplossingen zoals SMS micropayments en opdrachtbevestiging.
 • Amusementsdiensten zoals SMS & Win en SMS puzzel.